520 m2

Total Area

120 m2

Exterior Area

100 m2

Landscape Area

400 m2

Internal Area

140 m2

Waiting Area

PROJECT OVERVIEW ​

 The main aim was to divert patients’ attention away from the clinic’s medical aspects by creating a comfortable atmosphere that provided plenty of relaxation and enjoyment.
Dark browns and other dark tones dominate the color scheme, giving it a luxurious feel.

NLV Medical Center

 

NLV Medical Center that represents a Dental and Aesthetic Clinic, was designed by LBO Studio Team of Interior and Exterior Designers, with the clients’ satisfaction as a priority.
 The main aim was to divert patients’ attention away from the clinic’s medical aspects by creating a comfortable atmosphere that provided plenty of relaxation and enjoyment.
Space was built in a contemporary style with a hint of modernism to include all of the requisite facilities without sacrificing the overall aesthetic.


The use of marble in the flooring and reception desk adds a touch of elegance and modernism to the design while still linking all of the different elements together.
Dark browns and other dark tones dominate the color scheme, giving it a luxurious feel.
Aside from the marble, different types of wood have been used to enhance the space’s structural integrity and aid in the design’s seamless flow.

Architect

LBO Studio

Location

Dubai, UAE

Project Year

April 21 2021

Category

Health Care